علی خیرالدین

مطالب وبلاگ

اخبار، اطلاعیه ها و...

استاد دانشگاه سمنان به عضویت کمیته ویرایش آئین نامه طراحي ساختمان‌ها در برابر زلزله در آمد

در حکمی از سوی رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ، دکتر علی خیرالدین عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه سمنان به عنوان عضو دائمی کمیته ویرایش آئین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله ( استاندارد 2800 ) منصوب شد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه سمنان ، این حکم به امضای  محمد شکر چی زاده رئیس مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی وزارت راه و شهرسازی رسیده است .
در بخشی از این حکم آمده است ، نظر به تجربه و تخصص جنابعالی و اهمیت بهره گیری از توان جامعه مهندسی و دانشگاهی در توسعه و تدقیق ضوابط و آئین نامه های ملی به عنوان عضو کمیته دائمی ویرایش پنجم آئین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله (استاندارد 2800 ) منصوب می شوید .
گفتنی است ؛ استاندارد ۲۸۰۰ (آیین نامه طراحی ساختمان ها در برابر زلزله)  مهمترین استاندارد و مدرک فنی کشور ایران است و در تمامی ساختمان ها مورد استفاده قرار میگیرد.

بازگشت به بلاگ
دسته بندی : افتخارات , بازدید:335 , تاریخ انتشار : 1398/09/01