علی خیرالدین

مطالب وبلاگ

اخبار، اطلاعیه ها و...

دکتر علی خیرالدین به عنوان نخستین استاد ممتاز دانشگاه سمنان و استان معرفی شد

در نخستین دوره انتخاب استاد ممتاز در دانشگاه سمنان دكتر علي خيرالدين (عضو هیات علمی دانشكده مهندسي عمران) به‌عنوان استاد ممتاز این دانشگاه انتخاب و معرفي شد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه سمنان ؛ معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه سمنان با اعلام اين خبر گفت: انتخاب استاد ممتاز به‌منظور بزرگداشت و ارج نهادن به استادان برجسته دانشگاه‌ها، اعضاي هيأت علمي با مرتبه استادي كه به مقام شامخ، فرهنگي، تربيتي، اجتماعي، آموزشي، علمي و پژوهشي در سطوح ملي و بين‌المللي رسيده‌اند و داراي كيفيت آموزشي و حسن شهرت اخلاقي و معنوي هستند  انجام می‌شود .
دکتر سیف الله سعدالدین افزود : انتخاب استاد ممتاز طبق دستورالعمل نحوه انتخاب استاد ممتاز آيين‌نامه استخدامي اعضاي هيأت علمي انجام و در مراسم ويژه‌اي درجه استاد ممتازي به آنان اعطا مي‌شود.
نائب رئيس و دبير شوراي استاد ممتازي دانشگاه سمنان در ادامه تصريح كرد: در نخستین دوره انتخاب استاد ممتاز در دانشگاه سمنان دكتر علي خيرالدين (عضو هیات علمی دانشكده مهندسي عمران) به‌عنوان استاد ممتاز این دانشگاه انتخاب و معرفي شدند.
وی افزود : دكتر علي خيرالدين از اساتيد برجسته دانشگاه سمنان است که با بيش از 40 سال سابقه تدريس  در آموزش عالی و بیش از 10 سال سابقه بعد از استاد تمامی است؛ وی دارای بيش از 20 دانش‌آموخته دكتري تخصصي، و ده‌ها دانش‌آموخته كارشناسي ارشد پس از ارتقاء به مرتبه استادی می‌باشد و در مجموع  دارای 12 کتاب تألیفی، بیش از 500 مقاله ISI و علمی پژوهشی و چندین طرح بین المللی و ملی و ثبت اختراع است.
معاون پژوهشي و فناوري دانشگاه سمنان ادامه داد : كسب حدنصاب امتياز كيفيت آموزشي، كسب حدنصاب امتياز مربوط به فعاليت‌هاي پژوهشي – فناوري و دارا بودن امتياز مربوط به فعاليت‌هاي علمي – اجرايي بر مبناي آيين‌نامه ارتقاء اعضاي هيأت علمي از ديگر شاخص‌هاي مهم كسب‌شده توسط دکتر علی خیرالدین است .
دکتر سعدالدین با بیان اینکه تمامي مدارك و دستاوردهاي پژوهشي، فناوري دكتر خيرالدين در جلسات برگزارشده بررسي و نتيجه موردنظر براي بررسي نهايي در جلسه شوراي انتخاب استاد ممتازي دانشگاه مطرح و با كسب آراي حداكثري اعضاء اين مقام شامخ علمي به وی اعطاء شده است.
نائب رئيس شوراي انتخاب استاد ممتازي دانشگاه سمنان اظهار داشت: اساتيدي كه طبق دستورالعمل انتخاب استاد ممتازي متقاضي و مشمول دريافت اين مقام علمي هستند، در خواست‌هاي خود را از طريق دانشكده خود مطرح نمايند.

بازگشت به بلاگ
دسته بندی : افتخارات , بازدید:465 , تاریخ انتشار : 1398/09/11